Daarom Pipelife!

Wij werken met de beste leveranciers op het gebied van bouwmaterialen. Een ervan betreft Pipelife. Pipelife is een wereldberoemde producent van kunststof leidingsystemen. In totaal hebben zij 26 productie locaties. Waarvan 25 locaties in Europa en één in de Verenigde Staten van Amerika.

Pipelife Nederland levert vooral kunststof rioleringssystemen welke bekend staan om hun hoge kwaliteit. Ze genieten een lange levensduur, een hoge chemische resistentie en zijn bovendien gunstig geprijsd. Pipelife levert producten voor de electro-, de drinkwater-, gasdistributie- en de rioleringssector.

Technologische vernieuwingen en concurrentiemotieven zijn aanjagers van innovatie. Ook in kunststof gaan de ontwikkelingen verder. Pipelife is absoluut trendsettend en bovendien continu in beweging om duurzaamheid, verwerkbaarheid en installatiegemak van haar leveringsprogramma te optimaliseren.

Tot slot: de producten van pipelife blinken uit in gebruiksvriendelijkheid, zijn gebaseerd op efficiëntie en betrouwbaarheid en staan vooral bekend om het installatiegemak.