Bent u op zoek naar een vertrouwd adres voor uw zink maatwerk in Den Haag? Dan slaagt u zeker bij Bouwman’s Bouwmaterialen. Zoals onze bedrijfsnaam al zegt, kunt u bij ons terecht voor allerlei verscheidene bouwmaterialen.. Voor alle speciale toepassingen in zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een zetbank die het mogelijk maakt om de meest voorkomende zinkwerken als goten, zinken lijsten, zinken platen en profielen direct op maat te maken.

Voor zink maatwerk in Den Haag zijn wij voor u het vertrouwd adres. Wij bieden u immers vele voordelen, waaronder ook:

  • Scherpe tarieven en bij ons gratis parkeren;
  • Vakkennis in huis om u te helpen bij kiezen uit de mogelijke materialen;
  • Veel tevreden klanten gingen u voor.

Wilt u meer weten over ons assortiment of over de mogelijkheden in zink maatwerk voor in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 070 – 36 33 842.

U kunt tevens langskomen in onze winkel op maandag t/m donderdag van 7.30 – 16.30 en op vrijdag van 07.30 – 15.00. U vindt Bouwman’s Bouwmaterialen aan de Copernicusstraat 218 in Den Haag.

Zinkzetten met Bouwman’s Bouwmaterialen

Wij van Bouwman’s Bouwmaterialen helpen u graag met al uw zink maatwerk in Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Knippen van zink
  • Kraalijzer voor ronde profielen
  • Zinken profielen, bakken en goten op maat
  • Zink op maat maken voor gevelbekleding en dakbedekking
  • Zink op maat voor tafelbladen, afwerkplaten, et cetera.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zink maatwerk in Den Haag? Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Maatwerk zink in Den Haag

Heeft u vragen of wilt u advies over het op maak maken van zink en zinkzetten? Neem dan contact met op met 070 – 36 33 842 of via info@bouwman-denhaag.nl. U vindt ons aan de Copernicusstraat 218 in Den Haag (gratis parkeren).

Naast zink zetten bent u aan het goede adres voor: zinkwerken, rioleringsmaterialen, vetafscheiders, een ruim assortiment A-merken dakmaterialen, en beschermende werkkleding.