Zink is zeer onderhoudsvriendelijk

Wie erover denkt om zink als gevelbekleding te gaan gebruiken, is bij ons aan het juiste adres, want wij zijn zoals u op onze site kunt lezen onder andere gespecialiseerd in ‘zinkwerken’.

Zink is sowieso een zeer soepel en onderhoudsvriendelijk materiaal om mee te werken. Het is bovendien uiterst duurzaam. Het wordt in praktijk regelmatig gebruik voor dakbekleding en daarnaast ook voor dakgoten en het dak. Het geeft uw woning een strakke en tijdloze uitstraling. Zink wordt voor particuliere woningen en eveneens voor bedrijfspanden gebruikt.

Andere voordelen van dit degelijke materiaal zijn: een lange levensduur van minimaal 50 jaar, het is licht en het is recyclebaar, het is waterdicht en niet brandbaar, de productie ervan is minder belastend voor het milieu in vergelijking met andere materialen en er is na de plaatsing van zink als gevelbekleding geen nabehandeling nodig.

Wij adviseren u graag welke mogelijkheden er voor uw dak zijn, kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op.